Fudbal

Aleksandar Vlaho napustio NK Široki Brijeg

Prvi pomoćnik Goce Sedloskog u stručnom stožeru NK Široki Brijeg Aleksandar Vlaho odlučio je napustiti “Plavo-bijele” zbog porodičnih razloga iako je ugovorom bio vezan do juna 2020. godine.

Aleksandar Vlaho - Jabuka.tv

Ovaj makedonski stručnjak za taktičke analize utakmica od igrača, uprave i navijača kluba oprostio se prigodnim pismom.

Nadam se kako sam opravdao ukazano povjerenje i vjerujem kako ste svi naučili nešto novo od mene i napredovali u fudbalskom smislu. Neizmjerno sam zahvalan svima koji su imali razumijevanje za moj odlazak, a napose moj kolega i prijatelj Goce Sedloski. Iz Širokog Brijega odlazim zbog porodičnih razloga i obaveza“, napisao je među ostalim Vlaho u svom pismu.

Igračima je zaželio još jednu uspješnu sezonu koju svojim radom i zalaganjem na travnjaku itekako zaslužuju, saopšteno je iz NK Široki Brijeg, piše “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh