Fudbal

Ponovo aktuelan transfer Krunića u Napoli

Sinoć je u Bergamu kompletirano 32. kolo Serije A. Na stadionu Atleti Azzurri d'Italia igran je meč Atalante i Empolija.

Rade Krunić - Twitter

Jedan od najboljih u timu Empolija bio je reprezentativac BiH Rade Krunić.

Njegove sjajne igre ne prolaze neopaženo. O transferu nekadašnjeg fudbalera Sutjeske iz Foče se špekuliše već neko vrijeme. Nekada su se sa njim povezivali "osrednji" italijanski prvoligaši poput Sampdorije ili Torina, ali sada je već riječ o ekipama iz vrha Serije A. Prije nekoliko dana pojavile su se glasine da bi mogao u Romu, a italijanski mediji sada izvještavaju o interesu Napolija. Krunić se i ranije povezivao sa Napolijem, ali sada više nije riješ o špekulacijama.

– Vjerujem da je igrač za Ligu prvaka. Pronašao je kontinuitet, postigao je pet golova… Napoli je već pokazao da ga cijeni, kao što su, vjerujem, to uradili za još igrača. Sve ćemo vidjeti na kraju, sada je još rano pričati o transferima, izjavio je Fabrizio Corsi, predsjednik Empolija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh