Fudbal

Pjanić je Keanov učitelj

Juventusov veznjak Miralem Pjanić pohvalio je svog saigrača Moise Keana koji je napravio veliki korak naprijed i da je pred njim blistava karijera.

No image - Haber.ba

Ovaj 19-godišnjak je ušao u igru u drugom dijelu protiv Milana i još jednom donio pobjedu svojoj ekipi čime je kompletirao povratak Juventusa u meč poslije vodstva gostiju iz prvog poluvremena.

Znali smo da je Milan dobra ekipa i da nije nikada lako protiv njih. Željeli smo da pobijedimo, to smo i ostvarili, a to je veoma dobro prije utakmica Lige prvaka. Igrači nam se sada vraćaju nakon povreda, a najvažnija stvar je proći Ajax u Ligi prvaka, koji je veoma doobar tim, rekao je Pjanić za Sky i osvrnuo se na Keana:

Moramo nastaviti davati sve od sebe i raditi ono što trener kaže. Kean je dobar momak, veoma prijatan, radi naporno i napravio je veliki korak naprijed ove sezone. Čak i kada nije igrao regularno, poboljšavao se u treninzima. On je veoma mlad, nije lako igrati u Seriji A, ali postiže golove u svakoj utakmici u kojoj igra. Trebao bi pucati visoko jer igrati za Juventus znači da ste među najboljim na svijetu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh