Fudbal

Zukanović zaustavio Juventus i odao počast žrtvama terorističkog napada

Ervin Zukanović, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, sa puno sampouzdanja stići će na sutrašnje okupljanje Zmajeva pred kvalifikacione mečeve protiv Armenije i Grčke.

Ervin Zukanović - Instagram

Naš defanzivac odigrao je cijelu utakmicu u senzacionalnoj pobjedi njegove Genoe protiv Juventusa (2:0). Zukanović i saigrači nanijeli su prvi prvenstveni poraz Staroj dami u ovoj sezoni, a velike zasluge za trijumf idu i bh. fudbaler.

Istina, nije zatresao mrežu gola torinskog tima, ali je sa saigračima iz zadnje linije bio besprijekoran u defanzivi i zaustavio je sve napade Juventusa.

A Zukanović je oduševio i nakon utakmice. Skinuo je dres i pokazao majicu na kojoj je pisalo “molitva za Novi Zeland” odajući tako počast žrtvama terorističkog napada na vjernike u dvije džamije na Novom Zelandu, prenosi “Faktor“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh