Fudbal

Nervozni Džeko se na kraju prvog poluvremena sukobio sa igračima SPAL-a

Kapiten reprezentacije BiH i napadač Rome Edin Džeko sukobio se s igračima SPAL-a nakon isteka prvih 45 minuta u trenutku kada su bili na putu prema svlačionici.

Edin sukob - Snapshot

Roma nakon prvih 45 minuta gubi rezultatom 1:0, a loša igra Vučice očigledno se odrazila i na raspoloženje igrača, posebno kod Džeke koji je nakon posljednjeg zvižduka u prvom poluvremenu imao verbalni sukob s jednim igračem SPAL-a.

Sudija je bio veoma blizu te situacije pa je razdvojio igrače i činilo se da je konflikt riješen, međutim na putu prema svlačionici kamera je još jednom prikazala Džeku kako se pokušava sukobiti s igračima SPAL-a, piše “Klix“.

Dijamant je u prvom poluvremenu imao jednu dobru priliku za Romu nakon što se oslobodio svog čuvara i šutirao lijevom nogom, međutim golman SPAL-a je odbranio njegov šut.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh