Fudbal

Selektorka BiH: “Nema predaje, iako igramo sa nogometnim silama”

A reprezentativke Bosne i Hercegovine jučer su saznale imena protivnika u kvalifikacijama za EURO 2021. Naše najbolje fudbalerke nastupit će u grupi B igrati protiv Italije, Danske, Izraela, Malte i Gruzije. Nakon žrijeba u Nyonu grupu je prokomentarisala selektorka Samira Hurem.

Samira Hurem - Twitter

“Grupa je dobra, moglo je biti i bolje. Imamo dvije velike sile Italiju i Dansku koje su favoriti, ali se mi nećemo unaprijed predati. Radimo mnogo na izgradnji tima koji će nastupati u kvalifikacijama i vjerujem da ćemo na kraju biti zadovoljni ostvarenim rezultatom. Imamo svoje ciljeve i vjerujemo da ćemo ih i ostvariti”, riječi su Huremove.

Bh. reprezentativke kvalifikacije otvaraju protiv Gruzije na domaćem terenu, a završavaju u gostima istoj selekciji, izvještava zvanična stranica Fudbalskog saveza BiH.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh