Fudbal

Pjanić odbio transfer u redove engleskog velikana

Miralem Pjanić, bh. reprezentativac i fudbaler Juventusa Miralem Pjanić, nalazio se na meti Manchester Uniteda koji ga je silno želio u svojim redovima. Ipak, do transfera neće doći zato što je bh. fudbaler odbio mogućnost da iz Juventusa ode u Englesku.

Miralem Pjanić - Haber.ba

Kriza koja vlada posljednjih godina na Old Traffordu neće privući velika imena, jer United trenutno ne može ponuditi mogućnost osvajanja bitnih trofeja. Ali, od dolaska Ole Gunnar Solskjaera Manchester United je potpuno drugačiji tim i daju se naznake vraćanja starog ugleda kluba.

Pjanić će Juve predvoditi u večerašnjem okršaju Lige prvaka, a na jučerašnjoj konferenciji za medije govorio je i na Bosanskom jeziku, a zatim prevodio na Italijanski.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh