Fudbal

Juventus spremio 50 miliona eura za Salaha

Italijanski prvak Juventus spreman je da ponudi 50 miliona eura i Paula Dibalu za transfer najboljeg fudbalera Liverpoola Mohameda Salaha, prenosi “Tutosport”.

Mohamed Salah - SCsport.ba

Čelnici torinskog kluba hoće na ljeto da upare Salaha i Cristiana Ronalda, ali je veliko pitanje da li Liverpool hoće da se odrekne Egipćanina, čak i za mnogo veću ponudu.

Dibala se procjenjuje na oko 100 miliona eura, na meti je Manchester Uniteda, ali Juventus želi da ga iskoristi za jak transfer.

Salah je već za dva kluba igrao u Italiji, prvo u Fiorentini kada je “osvježio” karijeru nakon slabe epizode u Chelseaju, a onda i za Romu našeg reprezentativca Edina Džeke odakle je prešao u Liverpool i “eksplodirao” prošle sezone.

I ove sezone blista za “crvene”, iako je u jednom trenutku imao pad u formi, ali je već dao 20 golova na 34 utakmice u svim takmičenjima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh