Fudbal

Šerbečić pred odlaskom iz Rosenborga

Tromso je odbio ponudu Rosenborga za Gjermunda Asena budući da žele da u suprotnom pravcu dođe bosanskohercegovački defanzivac Besim Šerbečić. I Rosenborg i Molde su poslali ponudu za Asena od tri miliona eura što je Tromso odbio budući da žele još dodatna dva miliona.

Besim Šerbečić - Sportske.ba

Tromso bi prema pisanju norveških medija mogao pristati na ponudu od tri miliona eura plus jednog od talentovanih fudbalera Rosenborga. Da li će bosanskohercegovački fudbaler ove zime promijeniti sredinu saznat ćemo uskoro.

Šerbečić je ove sezone odigrao svega četiri utakmice za norveškog giganta, te je postigao pogodak, a karijeru je počeo u Bratstvu. Još je igrao za Zvijezdu iz Gradačca, te Radnik iz Bijeljine odakle je otišao u Norvešku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh