Fudbal

Hadžiahmetović i Milošević: Na terenu i van njega kao dva brata

Po prvi put otkako su dio Konyaspora, i Deni Milošević i Amir Hadžiahmetović igraju značajne uloge u klubu. I dok je Milošević i ranije bio jedan od ključnih igrača, Hadžiahmetović je nakon turbulencija i problema sa povredama, konačno važan igrač za tim. Velike zasluge za to pripisuje trenerima u Konyji.

Deni Milošević i Amir Hadžiahmetović - Facebook

“Danas je Amir nešto sasvim drugo u odnosu na vrijeme kada je stigao, i to najviše zahvaljujući trenru Aykutu Kocamanu”, rekao je Milošević.

Dodao je i da je Kocaman najzaslužniji za buđenje i mnogo bolje igre Konyaspora.

“Ima dobru komunikaciju sa igračima. Usadio nam je timski duh, vrlo je vrijedna osoba, a priznajem da nije lako ni ispuniti sve ono što zahtijeva”, opisao je Milošević.

Deni je u reprezentaciji standardan, a Amir još uvijek čeka.

“Nadam se da ću uskoro zaigrati za reprezentaciju”, kazao je Hadžiahmetović.

Za kraj su i jedan i drugi kazali da su jedan drugome velika podrška, te zažalili što je ranije iz kluba otišao Riad Bajić. Hadžiahmetović je kazao i da je mnogo lakše kada u klubu igraju igrači koji govore istim jezikom. Milošević je rekao da mu je Hadžiahmetović kao brat.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh