Fudbal

Basaksehir odredio cijenu za Višću, na potezu čelnici Fenera

Turski velikan Fenerbahče u svoje redove ove zime želi dovesti bh. reprezentativca Edina Višću. On godinama igra odlično u dresu Basakesehira. Konstantno je igrama privlačio pažnju drugih klubova, ali on je svaki put dosad ostajao vjeran klubu iz Istanbula.

Edin Višća - Haber.ba

Ipak, ovog januara bi nakon sedam i po godina 28-godišnji bh. ofanzivac mogao napustiti redove vodećeg kluba turskog prvenstva, a za njegove usluge interes pokazuje posrnuli Fenerbahce. Fener igra očajno ove sezone. Trenutno su pretposljednji tim Superlige i pojačanja su im neophodna kako bi se izvukli iz teške pozicije.

Ako budemo trošili novac, onda ćemo ga sigurno potrošiti na Višću, rekao je predsjednik Fenerbahcea Ali Koc.

Basaksehir je spreman prodati bh. fudbalera, a čelnici kluba postavili su i cijenu ispod koje neće ići. Ukoliko Fener želi Višću morat će im isplatiti 15 miliona eura.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh