Muzika

Mama Marija ostala bez teksta prvi put u životu: Ovo vam neću zaboraviti nikada

Prvi put u životu Mariji Šerifović se desilo da zbog nečega ostane bez teksta.

Marija Šerifović - instagram

Pjevačica je to priznala na Instagramu, a razlog je reakcija javnosti i njenih pratilaca nakon što je saopštila da je postala majka.

Na svijet je stigao sin Mario, uz pomoć surogata.

“Malo sam ostala bez teksta… Prvi put u životu! Hvala vam što dijelite radost sa mnom! Vidim da ste svi šokirani, zatečeni i u nevjerici… To dokazuje samo jedno”, oglasila se Marija na Instagramu prvi put nakon sada već legendarne objave o prinovi.

A to jedno je – vješto čuvana tajna.

“Imam prijatelje zlata vrijedne! Hvala što ste tu od prvog dana. Hvala što ste podržali svaku moju odluku. Hvala što ste me gurali naprijed onda kada sam i sama na trenutak zastala. Hvala što ste ovu tajnu čuvali! Ovo vam neću zaboraviti nikada”, dodala je novopečena mama.

Ponovila je ono po čemu je prepoznata i na osnovu čega gradi život i karijeru.

“Ispod mojih krila će za vas uvijek biti mjesta i dokle god hodam, stojim i postojim, sve je moje vaše! A sada idem da mućkam mlijeko”, zaključila je Marija, prenosi cdm.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh