Muzika

Toni Cetinski se sa suprugom preselio u stan od 40 kvadrata, razlog je dirljiv

Kako kažu, nikad im nije bilo ljepše

Jedan od najpriznatijih muzičara domaće scene, Toni Cetinski (50), nedavno se sa suprugom Dubravkom (35) iz rodnog Rovinja preselio u Opatiju, u stan od 40 kvadrata.

Njih dvoje skućili su se u lijepom istarskom gradiću od svega nešto više od 10.000 stanovnika, i to im u potpunosti prija.

Kako kažu, nikad im nije bilo ljepše, a razlog zbog kojeg su izabrali baš Opatiju Toni je otkrio za IN Magazin, piše Index.hr.

Njegova supruga oporavlja se od moždanog udara koji je doživjela u junu 2019. godine, a u Opatiji ide na terapije.

Pjevač kaže da je nakon zdravstvenih problema Dubravka, inače rođena Slavonka, malo usporila sa tempom i da im novi način života veoma prija.

Istakao je i da on i supruga nikad nisu bili prisniji jer, kako kaže u šali, nemoguće je ne biti prisan u 40 kvadrata.

Toni je inače otvorio svoju muzičku školu i rad sa djecom ga jako raduje, a ono što je posebno značajno jeste da u njegovoj školi djeca koja su izuzetno talentovana i nemaju novca besplatno uče da pjevaju.

Inače, Toni se 2017. godine sa suprugom preselio iz Zagreba u Rovinj, nakon 25 godina života u glavnom gradu Hrvatske. Sada je nova destinacija za život Opatija, a njih dvoje su u skromnom stanu nikad srećniji.

– Ništa nam ne fali. Nikada nisam bio srećniji, jer u skučenom prostoru moram biti stisnut uz svoju mladu suprugu i ne možemo međusobno da se udaljimo sve i da hoćemo – otkrio je Toni za Gloriju.

– Za sve poslovne poduhvate imamo veliku podršku gradonačelnika, gradskih institucija, ali i običnih ljudi. Zapravo živimo između Opatije i Istre s povremenim odlascima u Zagreb, ali će nas škola pjevanja još čvršće usidriti na Kvarneru. Emotivno, meni je dom bio i ostao u Rovinju – rekao je pjevač, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh