Muzika

Madonna dolazi u BiH

Na planinskim ljepoticama koje okružuju Sarajevo, tamošnji se ugostitelji, menadžeri, organizatori manifestacija… uveliko pripremaju za nadolazeću zimsku sezonu.

Madonna - Nezavisne.com

Jahorinom su u godinama iza nas do sada prodefilovale broje ličnosti i zvijezde iz zemlje, regiona i svijeta. Na FB stranici VIP Jahorina spektakularno je najavljen Madonnin koncert. Istina, organizatori su za sada “samo bacili udicu” neotkrivajući nikakve detalje o koncertu svjetske muzičke zvijezde.

To potkrepljujemo i njihovim opisom iznad Madonnine fotografije u kojem stoji: “Exkluzivno! Najvljujemo za zimu koncert Madonne na Jahorini. Očekujemo još dogovore oko detalja.”

Na broj telefona koji se nalazi na oficijalnoj stranici koja najavljuje Madonin spektakl, i pored naše upornosti niko se nije javio. Ostaje da vjerujemo organizatorima, jer nije mala stvar dočekati Madonnu.

Podsjetimo, Madonna je najbliže ovim prostorima, održala koncert u Budvi, na plaži Jaz 2008. godine. Budva je je od Madonninog koncerta zaradila 6 miliona eura, piše “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh