Film i TV

Stiglo pismo produkcije nakon Miljaninog fizičkog napada – obezbjeđenje je ispratilo kroz vrata: Donijeta odluka

Niko nije očekivao da će njihov sukob ovoliko dugo trajati.

Danas je došlo do velikog sukoba između Miljane Kulić i njenog bivšeg parnera Nenada Macanovića Bebice. Nakon haosa, sada je došlo vreme za predah. U najnovijem pismu koje je stiglo na adresu rijalitija “Elita”, Veliki šef je poslao nove zadatke i obaveštenja za takmičare. Ovonedeljni vođa Maja Marinković pročitala je pismo cimerima, čime je započela niz reakcija i spekulacija među učesnicima.

Nakon što je Maja Marinković pročitala pismo, cimeri su burno reagovali na nove zadatke i obaveštenja. Neki su izrazili zabrinutost, dok su drugi pokazali oduševljenje ili radoznalost. Očekuje se da će novi zadaci uneti dodatnu dinamiku u već uzbudljivu atmosferu “Elite”. Draga Elito, vreme je za debatu. Tema današnje debate je: “Da li bivši partner može biti i budući”, prva grupa će zastupati da pozitivan stav: Bojana, Stanislav, Janjuš i Miona, a suprotno: Žana, Milena, Anita i Ša. Moderator će biti Marko Đedović. Pozdrav, Veliki šef – glasilo je pismo.Nakon što su čuli nova obaveštenja, cimeri su počeli da spekulišu o mogućim promenama u toku takmičenja. Neki su izneli svoje teorije o tome šta bi pismo moglo da znači, dok su drugi razmatrali kako da se prilagode eventualnim novim pravilima. Očekuje se da će ova tema biti glavni razgovor u narednim danima.

Ipak, Bebica i Miljana su nastavili da se provociraju i obezbeđenje je nastavio da prati Milajnu kako ne bi napravila nijedan incident.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh