Film i TV

Filip Car PONOVO PRED KAMERAMA “ZADRUGE” dok je Aleks pred porođajem – objava izazvala ludilo među fanovima

Ova uloga u rijalitiju mu pristaje odlično.

Filip Car i Aleksandra Nikolić broje sitno do trenutka kada će prvi put postati roditelji. Aleksandra će za koji dan na ovaj svet doneti ćerku, a iako su veći deo njene trudnoće proveli rastavljeni, par je odlučio da svojoj ljubavi da još jednu šansu.

Tako su se pobevnica “Zadruge 6” i njen višegodišnji partner iz rijalitija pomirili malo pre rođenja deteta, a da li će ovoga puta uspeti da održe svoj odnos, ostaje nam da vidimo.

Oboje se redovno oglašavaju na svojim Instagram profilima, a često objavljuju i uspomene iz rijalitija. Tako je Car sada objavio fotografiju iz šeste sezone “Zadruge”, kada je poslednji put i bio u rijalitiju, a iako je istakao da ne planira više da bude deo ovakvog formata, čini se da mu pojedine stvari fale.

Car je objavio sliku iz perioda kada je vodio radijsku emisiju u okviru “Radija Amnezija”, a mnogi fanovi se ipak nadaju da će ga ponovo videti u rijalitiju,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh