Film i TV

Voditelji ”Elite” ZARATILI pred kamerama, Tanasijević žestoko odbrusio koleginici: “Ljubomorna si i pokvarena”

Nakon što je Darko odbrusio Ivani Šopić, priznao je i istinu o Ani Radulović, a kamera je sve detalje zabeležila.

Voditelj “Elite”, Darko Tanasijević proslavio je u utorak 30. rođendan sa bliskim prijateljima i kolegama, među kojima su bile voditeljke Ivana Šopić i Ana Radulović.

Njih dve su pred kamerama emisije “Ekskluzivno” postavljale škakljiva pitanja Darku, a Ivana je poželela da ga stavi u nezavidnu situaciju, te ga je upitala da li smatra da Ana ima dobru dušu, i to pred njom,piše SrbijadanasIma sjajnu dušu i energiju koja se meni jako sviđa – počeo je priču Darko, međutim omela ga je Ivanina reakcija, tačnije negodovanje, te joj je odbrusio.

– Hajde, ćuti. Ti si ljubomorna zato što ti nemaš to što ona ima i što ja to sada ističem – našalio se Darko, te napravio razliku između dve koleginice:

– Ona (Ivana Šopić) jeste bezobraznica, pokvarena je i zločesta, ali volim! Meni se to dopada u toj meri u kojoj to ima ona, ona je po tome specifična i posebna. S druge strane, Ana je mila, pitoma, draga. Ima tu, za mene, neku umirujuću energiju. Totalna su suprotnost – ispričao je Darko, a na pitanje da li je srećan, Tanasijević je odgovorio:

– Kada je reč o sreći, ne volim ta pitanja: “Da li si srećan?”, jer ne znam na koji način da odgovorim. Trenutno jesam, okružen sam ljudima koji me vole, mojim prijateljima i kolegama, ali suštinski i nisam baš. Iako delujem ljudima kao neko ko je šaljivdžija, večiti pozitivac, ja to stvarno jesam, ali kad ostanem sam u svoja četiri zida, tu imam i druge faze koje drugi ne vide. Sada mi jedna kockica, ili kocka veće fali da bih ja bio u potpunosti srećan, ali dobro. Ne očajavam, kako bude biće – rekao je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh