Film i TV

Obrukana pred NACIJOM – Anita raskrinkana do srži, nastala opšta pometnja u Beloj kući

Dobila je pravu lekciju!

Danas je u rijaliti “Elitu” ušao voditelj Darko Tanasijević, kako bi takmičari bili stavljen na teške muke.

Naime, oni su dobili specijalan zadatak i moralo su da kometarišu različite toerije u ljubomori u ljubavnim vezama i da iznesu svoj sud da li se slažu sa tim ili ne, ali i da objasne zbog čega.

Lepi Mića iskoristio je priliku da održi lekciju Aniti Stanojlović za crnim stolom, zbog haosa koji je sinoć napravila Anđelu Rankoviću, nakon čega je on doneo odluku da je ostavi i okonča njihovu ljubavnu vezu od tri meseca.

– Anita je ljubomorna kao pas. Ona je primer bolesne ljubomore koja dovodi do posrnuća. Ta velika ljubomora je čista budalaštnina. Ljudi treba da daju slobodu svojim parnerima, a ne da ograničavaju ikog – govorio je Lepi Mića.

Podsetimo, Anita je sinoć napala Anđela da je flertovao sa devojkom koja radi u kazinu, nakon čega je usledila histerična scena, tokom koje je urlikala iz sveg glasa i bacala stvari koje su dobili od zajednike podrške,piše Srbijadanas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh