Film i TV

Miljana i Ivan u ŽESTOKOM OBRAČUNU – Hoće da strpa bivšu u LUDNICU, u sve je umiješao i Mariju: Obezbjeđenje OPKOLILO Bijelu kuću

Haos na sve strane!

Između Miljane Kulić i Ivana Marinkovića eskalirao je sukob, pa je moralo da reaguje obezbjeđenje.

Naime, Miljana je polila Ivana, a on je ovom prilikom skočio na noge i krenuo ka spavaćoj sobi kako bi joj vratio, međutim, momci iz obezbeđenja su ih opkolili i sperčili veći haos.

Ipak, nastavili su verbalni okršaj u koji su se umiješali i njihovi partneri Darijan Radumirović i Jelena Ilić, koji su između sebe razmijenili najgnusnije uvrede. kako su napustili spavaću sobu, u Bijeloj kući nastao je opšti haos, te su uvrede pljuštale na sve strane.

– Go**ima te polivam! Vrijeđaš ovde majke – urlala je Miljana.

Tinu ninu, ideš u Toponicu – rekao je Ivan.

– Pokondirene tikve, upi**o si se – umiješao se i Anđelo, koji je zauzeo Miljaninu stranu.

Inače, Marinković nije poštedeo ni Miljaninu majku Mariju, pa dok ju je vređao na konto njenog promiskuiteta, pominjao je da je ćerka ista kao majka, te da obe vole onu stvar.

Ivan i njegova sadašnja surpuga Jelena su sve vreme provocirali Kulićku kako će završiti u Toponici – specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti, dok je Miljanin dečko Darijan udario na Marinkovića pominjući da ima homose.sualne sklonosti.

Jezivu svađu u kojoj je učestvovalo pola “Elite” prekinula je voditeljka Ivana Šopić koja je svojim autoritetom uspela da ih stiša, a zatim dala riječ učesnicima da nastave sa komentarisanjem dešavanja u kući.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

Srbija Danas


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh