Film i TV

VRAĆA SE U ELITU: Miljana Kulić se oglasila i POTVRDILA DATUM velikog povratka u Bijelu kuću

Kakav preokret. Ovome se niko nije nadao.

Bivša takmičarka Elite, Miljana Kulić, koja je nedavno diskvalifikovana iz rijalitija zbog agresivnog ponašanja prema bivšem dečku Nenadu Macanoviću Bebici, najavila je svoj veliki povratak na imanje u Šimanovcima.

Pevajući na jednoj žurki, pred svedocima je izjavila da se vraća jača nego ikada, a da li u tome ima istine i hoće li se zaista vratiti, odlučuje naravno produkcija, koja se nije oglasila ovim povodom.

Naime, nakon rijalitija Miljana je počela da peva po kafanama, a snimak se munjevitom brzinom širio društvenim mrežama. Tako je Miljana na snimku pevala pesme, a onda kada su je najavili, ona je odmah potom istakla da se u Elitu vraća za tačno sedam dana.

– A uskoro u Eliti, vraćam se za 7 dana – najavila je Miljana.

Kao što smo već pomenuli, da li će se Miljana vratiti u Belu kuću, ostaje nam da vidimo u danima koji predstoje, piše Srbija Danas.

Detaljnije u videu ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh