Film i TV

“Razbit ću je” / PRVA IZJAVA Ivana Marinkovića nakon izlaska iz SUDNICE – brutalna OPOMENA za Anu Ćurčić

Pomirenje nije opcija.

Ana Ćurčić i Ivan Marinković danas su imali zakazano ročište povodom tužbe koju je Ana podnijela protiv zadrugara zbog uvreda koje je izneo na njen račun.

Ivan je napustio “Elitu” u pratnji članova produkcije, a ekipa portala Srbija Danas ga je uslikala ispred Drugog osnovnog suda u Beogradu.

Ivan je pušio cigaretu i nije ni sa kim razgovarao pre nego što je ušao u sudnicu.

Međutim, Ana se nije pojavila na zakazanom ročištu. Ona je na društvenim mrežama dijelila fotografije na kojima se vidi da je otišla na poslovan put, zajedno sa Dušicom Jakovljević.

– Spremne da upucamo nove rejtinge – piše u opisu fotografije.

Ana je nedavno postala član tima Hajp televizije i otišla je sa Dušicom u Bosnu i Hercegovinu kako bi snimile emisiju.

Marinković se desetak minuta zadržao na sudu, a potom smo razgovarali sa njim i on nam je otkrio šta se dešavalo u sudnici:

– Suđenje je odloženo. Promijenila se sudija – rekao nam je Ivan, a mi smo ga upitali šta očekuje od ishoda suđenja:

– Ja sam očekivao da je razbijem. Nema ništa od pomirenja, prošao je pretres i konstatovali smo da ne želimo pomirenje – rekao je Ivan za portal Srbija Danas.

Podsjećamo, Ana je podnijela tužbu protiv Ivana zbog uvreda koje je izneo na njen račun. Njih dvoje su se mjesecima svađali u emisijama i putem medija, a sada su taj sukob prenijeli i na sud. Iz istog razloga, Ana je pokrenula postupak i protiv Milene Kačavende.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh