Film i TV

DOVIĐENJA, ZOLA: Pali dodiri između Miljane i njene nove simpatije, ZAKLJUČALI SE da im niko ne bi smetao

Situacija se zahuktava!

Par dana unazad svima je postalo zanimljivo druženje između Miljane Kulić i Darijana Radomirovića.

Njih dvoje većinu slobodnog vremena provode zajedno, i to su pojedini takmičari zapazili, kao i gledaoci kraj malih ekrana.

Kao što smo juče pisali, Darijan je Miljanu obasipao komplimentima na račun fizičkog izgleda i dovođenja linije do savršenstva.

To se desilo i ovog jutra. Naime, Miljana je bila u pušionici sa Darijanom, a vrata su pričvrstili stolicom kako ih niko ne bi ometao. Tokom razgovora, Darijan je više puta uhvatio Miljanu za ruku, a kako će se njihov odnos razvijati, i šta će se tu sve desiti, ostaje nam da ispratimo, piše srbija danas.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh