Film i TV

ON NEMA BLAMA – Bebica na Janjuševe oči podsjetio na SMRT brata: Ovaj potez ZGROZIO javnost

Bebica je juče šokirao javnost kada se iz šale obmotao lampicama, a svima je to bilo podsjećanje na Janjuševu tragediju.

Janjuš i Bebica - srbija danas

Nenad Macanović Bebica sjedio je sa cimerima i u toku razgovora obmotao lampice oko vrata.

Ovaj potez zgrozio je javnost, upravo zbog toga što je Janjušev brat Mihailo okončao svoj život na isti način.

Bebica je sinoć tokom specijalne emisije iskoristio slobodno vreme da sedi sa cimerima na garnituri u dnevnoj sobi, a dok je pričao o različitim situacijama, uhvatio je novogodišnje lampice i simulirao bešenje, što je izazvalo gnev publike jer su ovo doživeli kao da ismeva strašnu tragediju koja se dogodila Janjušu.

Podsjetimo, Mihailo Janjušević, najmlađi rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša, oduzeo je sebi život vješanjem 25. decembra 2023. godine, a sahranjen je dva dana kasnije u rodnom Prijepolju. Tužna povorka je od porodične kuće tačno u podne tada krenula ka groblju, a Janjuševa majka Desanka i otac Predrag bili su potpuno skrhani bolom.

Ova tužna vijest pogodila je čitavu javnost, ali najviše Maju Marinković i Aneli Ahmić, dve velike Janjuševe ljubavi, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh