Film i TV

Pijani Ša fizički NASRNUO na cimera i PROSTAČKI ga vrijeđao: Produkcija naložila hitnu INTERVENCIJU

Nemaju mira i samo se svađaju oko trivijalnih stvari.

Utorak je uvijek rezervisan za žurku, ali samim tim i tenzije, trzavice i ozbiljne sukobe koji nastupe kada alkohol i zatvoren prostor uzmu maha. Tako je bilo i sinoć.

Nenad Aleksić Ša sve vreme je pričao sa Mionom Jovanović, a onda ga je izrevoltirao Uroš Stanić koji ga je sve provocirao. Tom prilikom on je krenuo da ga tera od sebe, a obezbeđenje je odmah uletelo kako sukob ne bi eskalirao

Tokom cele večeri Ša je bio prilično miran, budući da znamo kakva mu je narav, no ipak to je bilo kratko daha jer je Stanić uspeo da ga isprovocira.

Među njima su padale teške reči, a svađa je došla do te granice da je umalo prerasla u fizički sukob koji je, sva sreća, intervencija obezbeđenja sprečila.

– Skloni se od mene mamu ti je**m! Mi imamo svoje društvo, ovo nije tvoje društvo pi**a ti materina… Je**m ti mamu ku**u i tatu što te je je**o – urlao je Ša pod dejstvom alkohola, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh