Film i TV

Janjuš saznao Anelinu najmračniju TAJNU? Poslije OVIH saznanja više neće da čuje za nju: U sve umiješan Asmin

Marko Janjušević Janjuš je, po napuštanju Elite, saznao sve o čemu je Aneli ćutala.

Marko Janjušević Janjuš je, po napuštanju Elite, saznao sve o čemu je Aneli ćutala.Aneli Ahmić danima govori kako joj nedostaje Marko Janjušević Janjuš koji je “Elitu” napustio, nakon što je saznao da je njegov mlađi brat, izvršio samoubistvo, vešanjem u svom stanu.

Ono što je iznenadilo sve, jeste činjenica da Janjuš nije zapratio Aneli na Instagramu ili se na bilo koji način oglasio po tom pitanju, te su mnogi posumnjali da je Janjušević uvideo kompletnu istinu, kada je napustio rijaliti i otišao svojoj kući.Ona i sama sumnja u njihov odnos sada, s obzirom da ne dobija nikakvu povratnu informaciju, a u jednom trenutku je rekla kako veruje da je on sada sa suprugom i da ne želi da mu kvari sreću sa drugom ženom, ma koja to bila.

Janjuš je imao priliku da odgleda sve klipove, kao i oglašavanja Asmina Durdžića, Anelinog izabranika, pa nije isključeno da je promenio mišljenje o njoj i njihovoj vezi, te da je odlučio da potpuno batali tu priču i vrati se supruzi, koju je ponovo izdao.

I dalje se čeka Janjušev povratak u Belu kuću, te nam ostaje da ispratimo šta se to promenilo u njihovom odnosu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh