Film i TV

U Pinkovom studiju su DISKVALIFIKOVANI: Njih dvoje sa osmjehom, a publika šokirana – Ovako je sve počelo

Ovo je za pamćenje…

Nakon turbulentnog izlaska iz rijalitija “Elita”, Nikola Bukilić i Teodora Balzak su postali glavna tema društvenih mreža. Nakon diskvalifikacije iz rijalitija, Ona se suočila sa lošim zdravstvenim stanjem, zbog čega je napustila takmičenje.

Međutim, ono što je iznenadilo javnost jeste njihova nagla bliskost i javno izražavanje emocija na društvenim mrežama.Teodora je otišla u Crnu Goru, kod njega, a onda je odlučila da promeni život iz korena i u 2024. godinu uđe potpuno drugačije. Oni definitivno uživaju u vezi, a gotovo svaki zajednički trenutak dele sa brojnim fanovima na društvenim mrežama.

Tako je i danas Teodora podelila fotografiju, uz pomoć koje se priesetila kako je počela njena ljubavna priča sa Nikolom. Naime, ona je okačila sliku iz studija u Šimanovcima, gde su pred useljenje u Belu kuću sedeli jedno pored drugog.

– Sve je počelo ovako – napisala je nekadašnja učesnica “Elite”, koja je rijaliti napustila zbog lošeg zdravstvenog stanja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh