Film i TV

TAKMIČARKA ELITE SAZNALA DA ĆE JE SE RODITELJI ODREĆI: Zbog gej afere porodici nabacila neviđenu BIJEDU NA VRAT!

Anđela Šparavalo svojom reakcijom ostavila sve u šoku!

Juče u toku dana i večeri, takmičari rijaliti programa “Elita” imali su priliku da pogledaju video čestitke svojih porodica. Atmosfera je bila ispunjena suzama radosnicama i emotivnim reakcijama, ali jedna čestitka je izazvala pravi šok za crnim stolom. Naime, takmičarka Anđela Šparavalo dobila je video poruku od svoje majke koja je izazvala pravu dramu za nju i njenu partnerku Bojanu Pavlović.

Anđelina majka se obratila kroz video poruku i iznela šokantne reči koje su uzdrmale celu prostoriju. Kad je Anđela upućulivale pozdrave članovima porodice, Bojanu je nazvialaazivajući je bolesnicom, nasilnicom i manipulatorkom koja im se gadi, zbog čega je njena majka najavila da će je se odreći ako ostane sa njom i da bi bolje bilo da joj je pucala u grudi. Ova poruka je izazvala neprijatnu tišinu među takmičarima.

– Pozdrav svima. Najviše pozdravljam Kačavendu, Lakića i Miću. Mićo, kako kažeš, Anđela nije l*zbejka, nego je ova bolesnica, nasilnica i manipulatorka koja nam se svima gadi uvukla Anđelu u ovu priču. Obrukala si se za vek vekova. Bolje da si tati i mami pucala u grudi, nego što si ovo uradila. Đoleta nemoj da sam te čula da si više spomenula, on ne zaslužuje ovakvu sestru. Od ovog trenutka , ne prekineš li ovu boleštinu, nikad nas više nećeš videti. Odreći ćemo te se javno. Jel ti to jasno? – rekla je Anđelina majka.

– To će biti njena odluka i ja ću biti uz nju. Ja nasilnica nisam niti sam je uvukla u bilo šta. Svojim lažima i inatom je dovela do ovoga. Već sam joj rekla da očekuje ovako nešto. Ona je ovde ušla svesno, nije mi jasno da majka ne poznaje svoje dete. To mi je blam, blamova da ne zna da je patološki lažov. Podržava što je lopov i lažov a ovo ne. Meni je fascinantno da majka ne podržava njenu odluku – rekla je Bojana.

– Mama, jako lepo izgledaš i prelepa si. Mene niko nije navukao na ovo. Slagala sam da je nasilnica i da mi radi neke stvari. Sama sam pristala na ovaj odnos. Ne mogu da kažem da mi nije lepo sa njom i da mi se ne sviđa. Krivo mi je što je rekla ovo za brata – dodala je Anđela i napustila Belu kuću, prenosi Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh