Film i TV

Aleks Nikolić SLAGALA NACIJU? Sve vreme nas je tjerala da vjerujemo, ali ZBOG OVOGA je samu sebe pokopala

Lijepa rijaliti pobednica je govorila da se sa Filipom nije svađala, kao i da je u Beogradu, ali se ipak odala fotografijom.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Odnos trudne Aleksandre Nikolić i Filipa Cara bio je pod budnim okom javnosti mesecima unazdad. Njihovu vezu pratile su brojne turbulencije, ali se desio nagli preokret, te su odlučili da uplove u mirnu luku i započnu zajednički život u Crikvenici.

Međutim, nakon jednog Instagram storija, kao bomba odjeknula je vest da je Aleksanda ostavila Filipa i vratila se za Beograd. Ona je to demantovala, no ipak je nakon toga napravila jedan propust, zbog kojeg sada publika sumnja u njenu iskrenost.

Mnogi fanovi joj nisu poverovali, a sada su njihove sumnje dodatno podgrejane Aleksandrinom najnovijom objavom na društvenime mrežama.

Naime, ona je objavila stori na kojem se vidi kako uživa u obroku iz jednog poznatog fast fud restorana. Tu ne bi bilo ništa čudno, da ne postoji jedna činjenica, a to je da pomenuti restoran ne postoji u Crikvenici!

Fanovi su ukazali na još jedan detalj, a to je današnji praznik, Božić po Gregorijanskom kalendaru, koji Filip Car slavi.

Zašto Aleksandra na ovaj dan nije sa Filipom, i da li je slučajno odala pravu istinu, odnosno slagala naciju ili je reč samo o spekulacijama fanova, ostaje nam da ispratimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh