Film i TV

‘RADE TE EGO I KOMPLEKSI!’ Anđelo iznio mišljenje Matoroj, ona poludjela: Vidiš da je boli uho za tobom, prestani djevojku da smaraš

Četvrtak je kao i uvijek rezervisan za emisiju “Gledanje snimaka”. Ovo je emisija od koje učesnici stalno strijepe, a voditeljka Ivana Šopić je tu da raščivija sve njihove spletke. Matora ogovara Anitu.

Ranije sam bio pristrasan kad je Matora u pitanju, ona je u ljubavnom odnosu osoba koja traži validaciju da vredi, kad se dešava kontra situacija, ona nema razumevanja za druge, ona kaže da joj rade ego i kompleksi. Želela je da je pridobije i onda kad vidi da ne ide kaže da su to ego i kompleksi. Ti tražiš od nje da stalno trči za tobom i sad kad vidiš da je boli uvo ti ludiš i zato rade ego i kompleksi -rekao je Anđelo, piše pink.rs.

Ona je mene zajebavala i zato mi radi ego, ja sam nju na početku stalno muvala pa sam imala neke drugačije nagone. Ja sam imala sve od nje, nije mi ništa trebalo. Dosta vremena mi je trebalo da svarim njen odnos sa Zolom i Markom, ja sam njoj to zamerala. Ona govori kako je Anđelo pažljiv prema njoj a ja nema šta nisam radila, skidala joj zvezde sa neba. Mislite da je u redu da govori da je baš briga šta njena majka govori o meni -dodala je Matora.

Ja nisam želela da budem sa njom u prostoriji, uopšte nisam želela da je provociram, uopšte me to ne zanima. Za mene to što sam igrala nije provokacija, ona za sve shvata kako ona želi. Ti si pevala pesme i svaka je bila posvećena meni.

Ajde ne seri neka bude da si ti top pi*ka a ja sam smeće -rekla je Matora.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh