Film i TV

Jovana Tomić Matora će biti SANKCIONISANA? Prekršila NAJVAŽNIJE pravilo “Elite”, produkcija OVO NE PRAŠTA

Iako je produkcija omogućila svim zadrugarima da obave svoju građansku dužnost iako su u rijalitiju, Matora je zloupotrebila njihovo poverenje i učinila prekršaj.

Danas se u Republici Srbiji održavaju vanredni parlamentarni izbori na kojima građani biraju 250 poslanika Skupštine Srbije. Osim parlamentarnih, građani glasaju i na pokrajinskim izborima u Vojvodini, kao i na lokalnim u 65 gradova i opština, među kojima je i Beograd.

Naravno, produkcija je omogućila učesnicima “Elite” da izađu iz rijalitija i obave svoju građansku dužnost, što je dosta njih već uradilo. Među zadrugarima koji su napustili Belu kuću i otišli na glasanje je i Jovana Tomić Matora, koja trenutno proživljava pravu dramu, otkako je saznala da ju je supruga Anita Stanojlović prevarila, a potom i ušla u blizak odnos sa Anđelom Rankovićem koji se nedavno uselio u rijaliti. Verni fanovi rijalitija uslikali su Matoru na njenom biračkom mestu, međutim, odmah su uvideli da je Jovana prekršila jedno od najvažnijih pravila rijalitija, a to je da ne sme da priča ni sa kim iz spoljašnjeg sveta.

Matora je uslikana u živom razgovoru sa dve gospođe koje su takođe došle da glasaju i prepoznale je, a da će Jovana snositi posledice nakon ovog prekršaja, gotovo je sigurno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh