Film i TV

Anđela Đuričić, ti si? Sumorno podne u Šimanovcima RAZBILA neviđena scena – Samo se uvukla u sobu

Drama se odvila, a potom završila. Scene su nas podsetile na neke bivše takmičare. Od svađe, do grljenja, linija je tanka. U to nas svakodnevno uveravaju Miona i Ša.

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nastavili su sa raspravom u kući Odabranih.

-Ti se opterećuješ tuđim komentarima. Šta sada: “Pitaj Makija” – rekla nje Miona. No, treba istaći da su Miona i Ša nakon drame i burne rasprave odlučili da u potpunosti spuste loptu i uplove u mirnu luku. Čini se da Miona na neki način sledi put Anđele Đuričić koja je takođe imala slične promene raspoloženja, zbog ljubanog rolerkostera koji je proživela.Nakon što su imali dramu u kući Odabranih, Nenad Aleksić Ša legao je u krevet, te je tom prilikom Miona Jovanović sela pored njega.

Njih dvoje su u nekoliko trenutaka samo ćutali, a ona ga je sve vreme grlila, te je po svemu sudeći u pitanju to što su uplovili u mirnu luku.

Kako će teći ovaj odnos ostaje nam da ispratimo, a kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku. No, moramo priznati da nas je ova scena podsetila na pomenutu Đuričićevu, te smo se zapitali, da li je to Anđela ušetala u Belu kuću? Ipak, na nesreću njenih fanova, odgovor je odričan.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh