Film i TV

Buduća učesnica Elite PIKIRALA Zolu? Nakon njenog ULASKA Čolić pada na keca – otkriveno da IMAJU ISTORIJU

Zagolicala maštu…

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović, sve je iznenadila objavom na Instagramu, kada se oglasila iz zgrade Pinka, pa zaintrigirala javnost.

Naime, ona je objavila snimak iz lifta, pa spomenula da se nalazi u zgradi Pinka, zbog čega su mnogi zaključili da pregovara o ulasku u Elitu, s obzirom da je nedavno izazvala totalnu pometnju, kada je obelodanila prepiske sa Asminom Durdžićem, izabranikom Stanije Dobrojević.

Međutim, to nije sve. Viki se sada, po svemu sudeći, nameračila na Lazara Čolića Zolu, pa je tako objavila njihov zajednički video iz Zadruge i time sve bacila u rebus.

Nije isključeno da je Viktorija bacila oko na Čolića i da planira vezu sa njim po ulasku u Elitu.

Da li je ovo deo njene taktike i da li će ukoliko uđe na ovaj način obezbediti sebi što duži opstanak, saznaćemo vrlo brzo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh