Film i TV

Maja dotakla DNO u Eliti: Ušla kao velika zvijezda, a već POSLIJE 2 DANA ponizili je za cijeli život

Maja i Janjuš - screenshot

Maja Marinković je ušla u Bijelu kuću ao veliak zvijezda najgledanijeg rijalitija. Ipak, ispostavlja se da ona u osnovi ima da ponudi ono što uvek nudi a to je svoje telo. Ona je ćitavo veče ubeđivala Janjuša da je i dalje želi, a on ju je diskretno ponižavao i sugerisao da ona služi samo za one stvari, što Maja, čini se, i nije najbolje razumjela.

Maja se javno žalila što joj njen Jaško nije omogućio krevet u rihabu.

– Ja imam problem zbog kreveta, jer sam na mjestu gdje stalno prolaze ljudi. Ja sam zamolila Jaška, koji je dugogodišnji ”domaćin”da mi ustupiš mjesto u rehabu, da pomogne svojoj drugarici i obezbijedi me. On je rekao:”Taj film nećeš gledati”. Nije mi jasno zbog čega insistira na tome – kazala je Maja.

Maja je očigledno shvatila d aje njena dužnost u rijalitiju da legne pored nekog, te je boli što joj jaško nije omogućio da prave šou u Rihabu.

– Što te boli jer nisi u krvetu? – upitao je Janjuš.

– Ovo je rekao sad jer nisam želela da šetam danas sa njim – kazala je Maja.

– Ti si se naljutio jer ne želim sa tobom da se šetam. Ja sam hladnog srca, a on ne – kazala je Maja.

– Ja ne kažem da te ne bih je*ao, ali… – dodao je Janjuš.

– Ja nemam emociju i ne želim ništa sa tobom. Već dve godine ništa prema tebi ne osećam. Mislim da ovo nisu emocije. Nema emocija – kazala je Maja, piše novi.

Detaljnije u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh