Film i TV

OVA ODLUKA FILIPA CARA SE MNOGIMA NEĆE DOPASTI: Izdao javno saopštenje, trudna Aleksandra učestvovala u svemu!

Filip Car se javno obratio fanovima, pa otkrio koju je odluku doneo zbog Aleksandre.

Filip Car i Aleksandra Nikolić - srbija danas

Bivši rijaliti učesnici “Zadruge”, Aleksandra Nikolić i Filip Car, odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, te je tako trudna starleta nedavno stigla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika. Njih dvoje trenutno uživaju u ljubavi i željno isčekuju da im na svet dođe ćerka.

Oni su se danas oglasili na svojim Instagram profilima i podelili lepe veste. Naime, Aleks i Car danas proslavljaju 11 meseci ljubavi. Oni su se u decembru prošle godine smuvali tokom boravka u rijalitiju, kad je ona zbog emocija koje je osetila prema Filipu javno ostavila tadašnjeg dečka, Dejana Dragojevića.

Kako će večeras proslaviti mesečnicu, Filip Car je odlučio da se javno izvini fanovima i objasni im zašto večeras neće biti aktivan na TikToku:

– Izvinjavam se unapred svim mojim ljudinama. Večerašnja emisija neće biti održana, znate da mi je danas specijalan dan, pa zbog koje čašice ne bi bio na nivou da vodim konverzaciju sa gostima, a naročito da pričam o nekim temama i kvarim sebi raspoloženje – napisao je Car.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh