Film i TV

Bebica otkrio detalje o Miljani koji će ODLUČITI SUDBINU MALOG ŽELJKA: “Davi se u sudskim presudama!”

Osvrnuo se i na odnos sa Teodorom kao i kada će zvanično započeti svoju vezu…

Nenad Macanović Bebica - screenshot

Voditelj rijalitija “Elita”, Darko Tanasijević, svratio je juče u Belu kuću i ponaosob razgovarao sa učesnicima u “Šiša baru”.

Na red je stigao i Nenad Macanović Bebica, koji je imao štošta da podeli sa Tanasijevićem, pa je svoje obraćanje započeo žestoko oplevši po Miljani Kulić, ali je i otkrio kada će ući u vezu sa Teodorom Delić.

– Ti i Miljana imali ste svađe, ali nikada niste imali ovakve, kako dolazi do toga – upitao je Darko Macanovića.

– Ode kod lekara na pregled, vidi ili čuje Mariju, probala je sve redom pa se vratila na mene. Neću nikome da ćutim, nemam potrebu. Dokle god će ona da ide – dotle ću i ja. Meni apsolutno nikakav problem nije – istakao je Bebica.

– Najavio si da će Ivan da oduzme Željka – rekao je Darko.

– Vidimo kakvo je stanje Miljanino, sve gore i gore. Što se tiče Ivana rekao sam da ću dati sve dokaze protiv nje u njegovu korist – podvukao je Bebica i nastavio:

– Peglao sam njihov odnos na sve moguće načine, i zbog Miljane. Nisam nekako ko rešenje gura pod tepih pa odlaže, i još neke dve presude je imala. Nagomilali su samo tako. Čuo sam juče da su dobili jednu za porez koji nisu platili – rekao je Bebica.

– Je l’ ćeš im ti doći glave – upitao je voditelj.

– Nemam šta da dođem glavi bilo kome, oni će morati da snose posledice. Mene ako nešto pitaju ja ću reći kako jeste – rekao je Bebica.

– Ne prestaju svađe s Teodorom – utvrdio je Tanasijević.

– Svi na Teodoru idu na mene, niko ne sme na mene pa idu na nju. Svima ću je*ati majku, neću dati nikome da kaže bilo šta – rekao je Bebica.

– Kakav je taj video snimak koji pominjete i ti i Miljana – upitao je Darko.

– Ima gde Miljana leži sa 4 gola muškaraca, neka moja fan stranica okači odmah to – rekao je Bebica.

– Ne prestaju ni tvoje svađe sa Bojanom, šta se tu dešava – upitao je Darko.

– Imali smo prvi sukob Miljana i ja, i onda se ona od tad kači na mene, ona je ovde kao obezbeđenje. Ta budalaština, gluma što misli da sprovodi neko ludilo ovde, to može negde drugde – rekao je Bebica.

– Kakav je Bojana čovek – upitao je Darko.

– Ološ jedan, prevarant teški, hoštapler. Boli me uvo za vaše tužne priče, boli me uvo za njihove tužne priče – rekao je Bebica.

– Šta ćemo sa Teodorom – upitao je Darko.

– Baš sam se vezao za Teodoru, Milica nas najviše zeza, prijamo jedno drugom i najbolje funkcionišemo zajedno – rekao je Bebica.

– Ona je imala tog dečka napolju, oni su na nekoj pauzi, ja ne znam ta je to ni dan danas ne mogu da mi objasne, ona se tu lomi, ali to je već slomljeno i završeno. Ne žurimo nigde, imam najveći strah da se ne vežem za nekog jer dajem celog sebe. Meni ovo ovako odgovara da vidim kako je i šta – rekao je Bebica.

– Koliko će ti trebati vremena da se ona odluči od priče do dela – upitao je Darko.

– Mi pričamo svako veče, spavao sam kod nje, ide svojim tokom sve, nigde ne žurimo – rekao je Bebica, piše Srbija danas.

Pogledajte šta je to Bebica imao da kaže Darku klikom na video ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh