Film i TV

Asmin i Stanija ulaze u “Elitu”: Durdžić želi da se suoči sa Aneli, tvrdi da će napustiti rijaliti odmah

Poslije suočavanja starlete koja je nedavno nakratko ušla u Belu kuću kako bi se suočila sa Sarajkom koja tvrdi da joj je Stanija preotela muža, slijedi konačan rasplet kada će i on sam da se suoči sa svojom bivšom pred milionskim auditorijumom

Stanija i Aneli - Novi

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić navodno ulaze u “Elitu” kako bi se obračunali sa njegovom bivšom partnerkom Aneli Ahmić.

Posle suočavanja starlete koja je nedavno nakratko ušla u Belu kuću kako bi se suočila sa Sarajkom koja tvrdi da joj je Stanija preotela muža, sledi konačan rasplet kada će i on sam da se suoči sa svojom bivšom pred milionskim auditorijumom.

Durdžić je to i najavio odmah nakon što je Dobrojevićka uživo u programu preslišala Ahmićevu, koja ju je uveravala da je njihov zajednički muškarac patološki lažov, te da se nijedna nije usrećila s njim.

Stanija je ponudila da Aneli vrati Asmina nazad, dok je ona tvrdila da ga više ne želi.

– Stanija je provalila da Aneli laže u programu uživo. Neka Anelina podrška objavi sve te poruke o kojima priča sa sve tim datumima koje spominju. Na svakoj poruci piše datum i vreme. Ako se sve to reši, ulazim u “Elitu” i idem direktno na poligraf. Aneli i ja sedamo pred čitavom javnošću. Samo pod uslovom da odemo na poligraf, tako ću ući u rijaliti – oglasio se Asmin nakon javnog razgovora koji su obavile njegova bivša i sadašnja, a pre dva dana je i zvanično potvrdio pod kojim uslovima ulazi u rijaliti:

– Mnogi mi pišu zašto ne uđem u “Elitu” da bih dokazao istinu. I Stanija me je terala da uđem da bi se sve razjasnilo. Da je sve bila fer igra, ušao bih i rekao da mi ne treba ni evro, donirao bih sve u dobrotvorne svrhe. Ali sad, da bih ušao na sedam dana, tražim 100.000 evra i pare unapred. Ako u tih sedam dana ne dokažem istinu, vraćam pare. Dobar dogovor?! Za pola sata bi dotična grebala na kapiju i priznala sve. Meni treba bukvalno samo pet minuta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh