Film i TV

FILIP ĆE POLUDJETI KADA VIDI ŠTA JE URADILA – trudna Aleks Nikolić se odlučila za drastičan korak

Starleta Aleksandra Nikolić nakon dramatičnog raskida sa Filipom Carem, odlučila se na totalnu transformaciju.

Filip Car i Aleksandra Nikolić - srbija danas

Naime, na Instagram profilu objavila je fotografiju i video snimak sa novim trepavicama koje je odlučila da nadogradi, piše Srbija danas.

Ona je svojim pratiocima na Instagram profilu objavio snimak i pokazala kako joj svilene trepavice stoje, a komentari su se samo nizali jedan ispod drugog.

– “Aleksandra izgledaš totalno drugačije”, “Ljepotica naša”, “Aleks, kao vatra si”, “Filip će poludjeti kada vidi šta je uradila, koliko je lijepa” – bili su samo neki od komentara ispod snimka.

Podsjetimo, Filip Car i Aleksandra Nikolić, koji su bili u vezi nekoliko mjeseci, prekinuli su svoju vezu. Razlog za njihov raskid navodno je bila Filipova nepodnošljiva ljubomora. Aleksandra Nikolić, koja je izuzetno popularna, dobijala je mnogo pažnje od obožavatelja, što Filip nije dobro podneo. Nakon neslaganja oko ovog pitanja, Aleksandra je odlučila da napusti Crikvenicu, gde su proveli poslednjih nekoliko nedelja. Spakovala je kofere i krenula za Beograd. Međutim, čini se da razlog Aleksandrinog dolaska u Beograd nije bio raskid sa Carom, već zato što se pojavljivala u emisiji “Narod pita”, gde bi otkrila više o njihovom odnosu i stavu. Filip je potvrdio raskid tokom lajv sesije na TikToku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh