Film i TV

Angelina Jolie u posljednjem intervjuu otkrila da se ne osjeća dobro: ‘Ne osjećam da sam sva svoja’

Oskarovka Angelina Jolie iznenadila je fanove izjavama u nedavnom intervjuu.

Angelina Jolie - Faktor.ba

Naime, 48-godišnja bivša supruga Brada Pitta u otkrila je da je počela sve manje glumiti i pojavljivati se u filmovima i to “otprije sedam godina”.

Od tada Jolie prihvaća samo poslove “koji ne zahtijevaju duge sate snimanja.” “Trebam još puno vremena za potpuno ozdravljenje” Jolie je šokirala obožavatelje izjavom da “i dalje treba još puno liječenja”. Objasnila je: “Još uvijek tražim svoje uporište”, Doslovno. Glumica u intervjuu nije željela ići u detalje. Ipak, jasno daje do znanja da je nakon rastave od Brada Pitta prihvatila manje ponuda za uloge nego prije.

Angelina Jolie podnijela je zahtjev za razvod u septembru 2016. godine nakon što je Pitt navodno postao nasilan tokom privatnog leta u prisutnosti njihovo šestero djece. Bivši supružnici godinama se svađaju oko toga što se zapravo dogodilo u avionu. prenosi novi

“Nisam svoja već cijelu deceniju.” Glumica, svojedobno nagrađena Oscarom za najbolju sporednu glumicu za ulogu u drami ‘Prekinuta mladost’ (izvorni naziv filma: ‘Girl, Interrupted’, 1999.), u intervjuu otkriva i da je pomalo depresivna ovih dana. Rekla je: “Ne osjećam se svoja već gotovo jedno deceniju”, a onda je odmah dodala “da ne želi elaborirati”.

Naime, od uspjeha u filmu ‘Zlurada’ (2014. godine) i neuspjeha u ‘Uz more’ (2015.), u kojem je glumila uz Brada Pitta, Jolie se puno rjeđe pojavljuje u hollywoodskim produkcijama nego prethodnih godina.

Glumila je tek glavnu ulogu u nastavku ‘Zlurade’, filmu ‘Gospodarica zla 2’ (2019.) i u filmu ‘Oni koji mi žele smrt’ (2021.). U drugim djelima iz posljednjih godina, poput Marvelovog blockbustera ‘Vječnici’ (2021.), viđena je samo u sporednim ulogama ili kao dio većeg glumačkog tima, piše 24sata.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh