Film i TV

POSRNULA MILENA KAČAVENDA: Vijala Slavnićevog prijatelja oko bijelog stola – TRČALA i izgovarala bljuvotine

Svi su zanijemeli zbog njenog ponašanja!

Sinoćnja emisija “Gledanje snimaka” bila je posebno uzbudljiva, a ukućani su bili poprilično aktivni. Tenzija je bila na vrhuncu, kada je Milena Kačavenda skočila i krenula da se obračuna da Davidom Romanom Čuburcem, koji je neprestano komentarisao i dobacivao joj.

Kačavenda je ustala sa mjesta gdje inače sjedi i krenula da se približava Čuburcu, a on je pobjegao glavom bez obzira. Kuma mu je poručivala da stane i suoči se sa njom, a ukućani su zaustavili posrnulu Milenu.

– Hajde, stani – vikala je Kačavenda.

– Neću, bježi nasilnice – govorio je Čuburac.

– Pi*ko jedna – nastavljala je Kačavenda.

Ovakvim prizorom su gledaoci bili, pa malo je reći šokirani. Njen izliv bijesa zaista niko nije očekivao, ali izgleda da je istina kada govore, maske se ne mogu držati dugo, pravo lice – istina uvijek ugleda svijetlost dana.

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh