Film i TV

MILJANI PRIJETI PAPRENA KAZNA: Prekršila strogo pravilo Velikog šefa, odala DOGOVOR koji Bebica ima sa produkcijom?

Njih dvoje se ne smiruju!

Miljana i Nenad - srbija danas

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica se ne smiruju, a njihov odnos ne prestaje da intrigira gledaoce rijalitija “Elita”. Ponovo su ušli u klinč i okršaj, ali ovog puta su otišli i korak dalje.

Oni su sinoć započeli novi sukob tokom emisije “Pitanja gledalaca” kada je Miljana krenula da prati Macanovića u stopu, a tom prilikom su izgovorene strašne stvari, a ujedno je prekršila i nekoliko pravila produkcije. Što ne treba naglašavati, da je strogo kažnjivo.

– Gdje ti je bubica? Još malo ideš kući. Kako si ušao preko moje grbače, tako ćeš… Napolje, da spavaju ljudi. Samo se usudi da me poliješ kao što si me pljunuo – dodala je Kulićeva, dok je Bebica punio vodu na aparatu.

– Sad ću da se zabavim tobom. Šta je, mali? Gde ti je bubica? – nastavila je Kulićeva.

– Gdje si je bacila? – odgovorio je Macanović.

– Ti si mi je dao, ja sam je stavila. Gdje ti je bubica? Ja sam za sve svoje snosila sankcije. Ana Ćurčić je dobila 10.000 evra kaznu za to što nije nosila bubicu. Gdje ti je bubica? Stavi je – govorila je Miljana.

– Čuju me i bez bubice, ja ne hrčem ko ti – odgovorio je on.

– Pričaš da ne poštujemo moja majka i ja Velikog šefa, a ti ne nosiš bubicu. Da li tvrdiš da sam bila intimna sa četvoricom? – pričala je Kulićeva.

– Tvrdim, imam snimak, za sve što sam slagao, ti me tuži – odbrusio je Macanović.

– Gdje ti je bubica? Misliš da možeš jer su ti isplatili sve honorare? To si mi rekao juče! Gdje je bubica? Gdje je bubica? Zašto si skinuo bubicu? Sigurno ćeš u zatvor za sve tvoje tvrdnje, pošto nemaš da platiš – nije prestajala Miljana i time javno iznijela detalje njegovog dogovora sa produkcijom, što je strogo zabranjeno, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh