Svaštara

Tri horoskopska znaka koja gotovo nikad nisu emotivna pred drugim ljudima

POKAZIVANJE emocija pred drugim ljudima nešto je što gotovo nikad neće doživjeti od ova tri horoskopska znaka.

Pixabay.com

Oni će u gotovo svim situacijama prikriti svoje emocije, a ako trebaju plakati, učinit će to dok budu sami jer ne žele da ih drugi ljudi vide dok su emotivni i tužni.

Jarac

Jarci često skrivaju svoje emocije iza čvrstog vanjskog oklopa. Njihova pragmatična priroda i fokus na postizanje ciljeva često ih sprječavaju da slobodno izraze svoje osjećaje pred drugima, a ako to učine, možete biti sigurni da ste vrlo važna osoba u njihovom životu.

Vodenjak

Vodenjaci su poznati po svom nekonvencionalnom pristupu životu te često preferiraju racionalan pristup emocijama. Njihova sklonost analiziranju i intelektualiziranju emocija često ih čini suzdržanima u izražavanju istih pred drugima.

Škorpion

Škorpioni su vrlo tajanstveni i nisu previše otvoreni dok vas ne počnu smatrati prijateljima. Tajanstvena priroda i opreznost često ih sprječavaju da otvoreno izraze svoje osjećaje pred drugima, čak i kada su jako povrijeđeni ili vrlo emotivni u tom trenutku, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh