Film i TV

BIVŠI MUŽ MILENE KAČAVENDE JEDAN JE OD PREŽIVJELIH AKTERA ”VIDIMO SE U ČITULJI” Otkrivamo vam kako izgleda

Milena je govorila o razlozima rastanka sa bivšim mužem.

Milena Kačavenda - srbija danas

Kontroverzna učesnica ”Elite” i bivša kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, prije ulaska u rijaliti govorila je o ljubavi sa bivšim mužem.

-Supruga sam upoznala devedestih godina, bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne djece i u principu do kraha braka je došlo zbog ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla.

 

Na pitanje da li je poput svoje bivše kume, Ane Ćurčić, i ona pretrpjela neki vid nasilja, Milena je izjavila:

– Iako sam živela sa žestokim momkom i sa mnogima se družila, ja nikada nisam doživjela nasilje. Nikada, moj suprug je bio protivnik i veliki zaštitnik žena, protivnik nasilja, ako je neko trpio nasilje, onda je to bio on u mom slučaju, zbog moje galame kada poludim.

Na pitanje, da li još uvijek vjeruje u ljubav, Kačavenda je otkrila sledeće:

– Evo ovako, moj brak je bio moje lično veliko razočarenje kada je prekinut jer sam gradila nešto 27 godina, onda znate kada vam neko sruši snješka, onda se pitate gdje sam bio, šta sam radio i slično. Prošla sam jednu krizu psihološku, nakon raspada porodice, ostala sam da živim sama sa djecom. Međutim, prošlo je vrijeme, odbolovala sam, za razvod braka kažu da je jedna mala smrt, koju ja mogu da potpišem svojom krvlju. Šta mogu da kažem apropo toga, da li vjerujem u ljubav, da ja vjerujem u ljubav, vjerujem da svako ko ne živi u kvalitetnom braku ima pravo da potraži neku osobu koja će da je voli i podržava. Nije lako naći partnera, ali je teško naći partnera pored kojeg ćete biti srećni. Ja iskreno vjerujem u ljubav. Primjer sam živi toga, da je moguće – ispričala je Kačavenda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Kacavenda (@milenaacademy)

Milenin bivši suprug jedan je od nekadašnjih vođa voždovačkog klana Srđan Kačavenda. On je jedan od preživjelih aktera iz čuvenog dokumentarca “Vidimo se u čitulji”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh