Film i TV

MENSUR POGAZIO OBEĆANJE VEĆ PRVE SEDMICE “ELITI” – Ajdarpašić dao do znanja Teodori šta želi

Nova ljubav na pomolu?

Mensur i Teodora - srbija danas

Otkako je počela nova sezona rijalitija “Elita” pojednici takmičari za samo nekoliko dana uspjeli su da isplivaju u prvi plan i svojim pričama zainteresuju gledaoce, ali i publiku koja prati i redovno komentariše na društvenim mrežama.

Jedan od odnosa koji je privukao pažnju i na meti je komentarisanja je druženje Mensura Ajdarpašića i Teodore Radojičić, poznatije kao Balzak.

Njih dvoje dosta vremena provode zajedno i vode razgovore na razne teme, a stanari Bijele kuće su primijetili da postoje ozbiljne varnice, iako njih dvoje sve pokušavaju da ubijede da je u pitanju čisto drugarstvo.

Međutim, tokom sinoćne emisije “Gledanje snimaka” Mensur i Teodora su iskoristili galamu za crnim stolom kako bi se domunđavali. Radojičićeva je bila na cigareti u pušinoci, a Mensur se sve vrijeme okretao i dobacivao joj je, a osmijeh nisu skidali sa lica.

U jednom trenutku Ajdarpašić je odlučio da popusti kočnice, pa joj je otvoreno priznao da sa njom želi da bude potčko, kako bi u izolaciji imali privatnost.

– Za izolaciju, moram da te probam – poručio je Mensur, na šta je Teodora odmah počela da se smije, pa može da se zaključi da se ni malo ne bi bunila da se sa njim osami u izolaciji. Podsjećamo, Teodora je Mensuru za vrijeme žurke u utorak priznala da prema njemu ima simpatije i da je on njen tip muškarca, a ostaje da vidimo da li će u nastavku “Elite” njih dvoje dati šansu jedno drugom za ljubavni odnos, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh