Film i TV

POZNATA GLUMICA POSTAJE DIO “ELITE”: Njeno pojavljivanje izazvat će tektonske poremećaje u rijalitiju

I ona hoće u “Elitu”!

Elita, Zadruga - srbija danas

Prije samo nedjelju dana počeo je megalomanski projekat pod nazivom “Elita” u kojem se trenutno nalazi blizu 60 učesnika koji će se boriti za glavnu nagradu od 100.000 evra, piše Srbija danas.

Pažnju publike okupirala su i mnoga nova lica koja su se našla na malim ekranima, a koliko je rijaliti popularan govori i činjenica da mnoge naše poznate ličnosti žele da postanu dio “Elite”.

Eva Ras – Snapshoot

Među njima je i legendarna glumica, Eva Ras, koja se oglasila na svom Fejsbuk profilu i najavila gostovanje u emisji “Magazin In” kod Sanje Marinković. Eva je poručila da želi da postane deo rijalitija, a da li će se to zaista i desiti i kako bi se ona snašla u ovakvom formatu, ostaje nam da vidimo.

Ona je oduvijek znala da privuče pažnju na sebe, bila je svoja, a ovo bi joj bila jedinstvena prilika da se oproba u novoj “ulozi”.

– Ako budem mogla ući ću u “Elitu”, vinovnica sam tektonskih poremećaja u Srbiji!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh