Film i TV

MILJANA IPAK ULAZI U “ELITU”?! Zadrugarka prekinula ljetovanje zbog Zole, HITNO doletjela za Beograd!

Vratila se pred početak!

Miljana Kulić - srbija danas

Poznata rijaliti osoba Miljana Kulić je pre samo četiri dana šokirala svoje fanove objavom na društvenoj mreži Instagram.

Kontroverzna Nišlijka koja je prethodno saopštila da je potpisala ugovor sa televizijom Pink i da ulazi u “Elitu”, otkrila je da ipak neće ući u ovaj rijaliti, ali se čini da je uznova promijenila planove.

– Obavještenje! Hvala vam na pregršt poruka koje mi šaljete svakodnevno. Hvala vam, armijo, najjači smo, tj. najjači ste! Ja, Miljana Kulić, ne ulazim u Zadrugu! Uskoro vas očekuje nešto gdje ćemo mnogo više da se družimo… Volim vas – poručila je Kulićeva nedavno putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Miljana je potom otišla na ljetovanje sa svojom majkom i svojim sinom, koje je sinoć naprasno odlučila da prekine. Njena objava je izazvala buru, kako je Kulićeva aludirala da se vraća u Srbiju zbog “Elite”, koja počinje za četiri dana.

– Zbog obaveza sam morala da prekinem ljetovanje… Vidimo se! Stižem, Beograde – napisala je Kulićeva, koja se uslikala u avionu.

Ali, to nije sve. Miljana je objavila još dva storija. Prvi sa značenjem svog imena, a drugi sa značenjem imena Lazar.

– Lazar. Ako te voli, srušit će nebo da te nađe – stoji u ovoj objavi.

Zbog ovoga, mnogi su pomislili da se Miljana vrača u Beograd kako bi ušla u “Elitu” i kako bi ponovo bila sa Lazarom Čolićem Zolom. “Elita” počinje 3. septembra u 21 čas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh