Film i TV

“DUET” MILJANE KULIĆ I JELENE KARLEUŠE ZAPALIO MREŽE! Urnebesan klip koji će vas nasmijati do suza

Ovo morate pogledati!

Miljana i Jelena - screenshot

Jelena Karleuša je nedavno objavila album “Alfa”, a samo par dana kasnije je obradovala publiku i poklonila im još jedan album koji se zove “Omega”.

Jelenini fanovi su na ovo čekali punih jedanaest godina. Većina pesama se već nalazi u trendingu i broji milionske preglede, piše Srbija Danas.

Jelena je snimila 19 pjesama, od kojih samo numeru “Karlyb*tch” prati spot, a ostale imaju zanimljive vizuale.

Karleušini fanovi su bili kreativni, pa su njene pjesme obrađivali i spajali sa zanimljivim situacijama iz rijalitija.

Video na kom je obrađena pjesma “Mashallah” i umetnute su reakcije Miljane Kulić na svoju težinu je usijao društvene mreže. Ovaj urnebesan video na kom Miljana komentariše da je gojazna u kombinaciji sa duetskom pjesmom Jelene Karleuše i Milice Pavlović nasmijao je mnoge.

– “hahahaha”; “Ona je boginja”; “Ovako isto i ja hahah”; “Umirem od smeha” – samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod objave.

Ovo je samo jedan u nizu urnebesnih videa koji su objavili Jelenini fanovi. I pjevačicu su oduševili pojedini klipovi, pa ih je podelila na svom Instagramu.

Smešan klip pogledajte u nastavku:

@sjebano2 još samo malo ???????? #miljana #miljanakulic #zatebe #zadruga #sjebano #serbia #smeh #zabava #smesno #smesniklipovi #balkan #jelenakarleusa #karleusa #alpha #mashallah ♬ original sound – SJEBANO


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh