Film i TV

“SVE VRIJEME JE VARALA ZVEZDANA, BULIĆ JOJ SLUŽI DA JOJ DA PARE!” Osula drvlje i kamenje po Ani Ćurčić u emisiji

Nema nijednu lijepu riječ za bivšu zadrugarku!

Ana - screenshot

Ana Radulović je u emisiji “Narod pita” ugostila Miljana Vračevića. Gledaoci su imali prilike da se uključe uživo u program i da razgovaraju sa bivšim zadrugarom, piše Srbija danas.

– Ana sem svađe sa Zvezdanom ništa drugo nije pokazala – rekla je gledateljka.

– Kako komentarišete što je Miljan rekao za Anu da je folirant? – upitala je Ana.

– Jednostavno folirant nad folirantima i prevarant nad prevarantima. Žena koja može sa jednog čovjeka da skače na drugog, nemam komentar uopšte, sama je o sebi sve ispričala, sramno je što je toliko prljavog veša imala u životu. Sve vrijeme je varala Zvezdana, na margini je počela, na margini će i završiti. Bulić joj služi da joj da pare po potrebi – rekla je gledateljka.

– Da li su Anđelini postupci bili normalni? Zašto je osuđivala druge djevojke u Zadruzi 5? – upitala je Ana.

– Sve te tamo koje su ništa od nje nisu bolje, Anđela je branila svoju ljubav i dušom i tijelom, prvi put je Zvezdana voljela. Ne treba da osuđuje nikoga, nije se do tada našla u svakoj situaciji, ovi stariji su bile ljubomorni na Anđelu. Ana je napala Anđelu ni krivu ni dužnu, šta ti imaš sa Anđelom, nemaš ništa. Zvezdan je rekao Ani da je gutalica, a ne Anđela – rekla je gledtaeljka.

– Miljanu želim da malo manje brblja, nisi centar svijeta, 5 puta dolazi u goste, ima i drugih. Nije Moka lud, kada je svog sina savjetovao da zagrli tu Anđelu – rekla je gledateljka.

– Upravo ono što su ljudi radili unutra, ne može moja budalaština da opravda moju budalaštinu, ona hoće da opravda Anu tako što je Zvezdan uvrijedio Anu a ne Anđelu. Mi smo svi bili srcem uz nju, ja sam jako imao prijatan i blizak odnos, bila mi je fenomenalna djevojka, prva njena ludila počinju kada je njoj skroman momak ostavio mancmelou ispod jorgana, pričaam o Keriću, ona je ustala kao nemojte da mi je neoo ostavio bilo šta, gdje je ona dovela momka da se postidi što je bio prijatan, mi smo se svi borili da ona ima veliki krevet, Filip je onda legao pred nje, konci su pali na njnu posteljinu, ta dreka, ti uzvici, ona se zaljubila nije znala šta će. Meni je bilo lgoično da bude sa Markovićem Kerićem. Ona je pričala da joj je kuma popadija, da bi poslije pokazala sve drugačije. Kada su počeli lisice, on je mene pitao, ja sam mu rekao da prelazi granicu, Matora je odradila velik posao, posle se povukla, i ta cica maca to češljanje, rekao je da će to veče da objavi da će da bude sa njom, ja ga pitam dal će svarno, on kaže da. Ja ga ptam dal je Anđela vrijedna Ane. – rekao je Miljan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh