Film i TV

“OSMAN JE ISJEKAO SNIMAK, PRIJETIO MI JE ZBOG ŠAVIJE” – Ana bijesna na Karića, razotkrila šta se desilo

Optužena da je zloupotrebljena.

Ana i Osman - Youtube printscreen/ Zadruga Official

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić uključila se vanredno na Instagram lajv, te je tom prilikom progovorila o potezu Osmana Karića, koji je objavio snimak razgovora sa njom.

Ana ističe da je Osman dosta toga iskontrolisao, te da je isjekao vrlo ključne trenutke, a potom i otkrila kako je uopšte došlo do komunikacije sa Karićima.

Ana je istakla da se sa Karićima upoznala preko Osmanove supruge, Kristine Tine Karić, te da nije ni sumnjala da će se njene riječi zloupotrijebiti.

Takođe ću vam reći da sam se sa gospodinom, odnosno suprugom čula, sticajem okolnosti, jer je moja prijateljica iz djetinjstva je Osmanova drugarica, tako sam i došla do Tine. Da bi se na kraju ispostavilo na kraju da je Tinina drugarica neko ko je mene, Tina je tada rekla sve najlepše o meni, i da sam lijepa, čak i to da se poznajemo, jer se za svoju maturu veliku dolazila u salon, kod njene kume. Nisam mislila da će to neko zloupotrijebiti, vidim da je snimak isječen, ne čuje se šta Osman priča, ja se ne bavim time da snimam tuđe razgovore. On je prijetio snimkom, kada sam ja podržala Natašu Šaviju, svako ko ulazi u Zadrugu, treba da se informiše – pričala je Ana, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh