Film i TV

DEBELO NAPLATILI POMIRENJE! Car i Aleks riješili da unovče svoju vezu – reagovali na komandu jednog čovjeka

Aleks i Filip - srbija danas

Filip Car je nedavno ostavio svoju vjerenicu Aleksandru Nikolić, ali ona ovaj raskid nije željela da prihvati. Nakon raskida, Filip je javno otkrio šta joj sve zamjera i zašto je odlučio da stavi tačku na njihov odnos.

Očekivao je da će više vremena provoditi zajedno u Hrvatskoj i nije mu se dopalo što su se u njenom životu pojavili neki novi muškarci. Zamjerio joj je što je unajmila instruktora vožnje i što je sa jednim muškarcem dogovarala viđenje kako bi organizovali nagradnu igru na društvenim mrežama. Aleksandra se nije složila sa Filipom da je ovaj raskid konačan i rekla je da je spremna da koriguje šta mu smeta u njenom ponašanju.

Međutim, izgleda da su Car i Aleksandra riješili da ostave sve nesuglasice iza sebe. Njih dvoje su sinoć upalili meč na Tiktoku, a njihove fanove je ovo oduševilo pa su im slali gomilu poklona od kojih su oni zaradili novac.

Sve je počelo tako što je jedan “gifter” na Tiktoku tražio od Filipa da uključi lajv sa Nikolićevom.

– Darkić hoće da igram meč sa Aleksandrom. Ljudi, meni nije uopšte problem da igram meč sa Aleksandrom. Nismo nas dvoje neprijatelji. To što smo se raspravljali i posvađali, što se ja naljutim i što mi smetaju neke stvari, meni Aleksandra nije neprijatelj, niti mi je ona uradila ko zna šta. Videli ste i sami da je nazovem u “Narod pita” kada je neki problem – rekao je Car.

Filip je poslušao ovog “giftera” i upalio je lajv sa Aleks, a onda je on slao gomilu poklona Nikolićevoj.

– Hvala Darkić puno. Zapratite mi ga svi. Skinuli smo Filipu osam pobjeda, flota je zakazala – rekla je Aleksandra.

– Ovaj meč će samo donijeti probleme i tebi i meni. Protumačit će se pogrešno. Znam dobro na koji način će ljudi to prokomentarisati – rekao je Car, a Aleksandra je poručila da je ne zanima.

Podsjećamo, mnogi su komentarisali da su njih dvoje lažirali raskid kako bi stekli dodatnu popularnost i dobili poziv za sedmu sezonu “Zadruge”. U medijima se pojavila informacija i da je jednom bogatom Francuzu Aleksandra zapala za oko, pa su zbog toga izmislili raskid kako bi ona izvukla novac od njega. Međutim, ovo su sve samo nagađanja fanova i onih koji ih ne vole, a samo Car i Aleks znaju kakve probleme imaju u njihovom odnosu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh