Film i TV

BEBICA POSLAO JAVNU PORUKU MILJANI! Macanović potkačio SVE Kuliće, a OVO je poručio bivšoj ljubavi!

srbija danas

Bojan Simić, Stefan Radić Rodni i Žana Omnia bili su gosti voditeljke Ane Radulović u emisiji “Narod pita”.

Boki Simić je negirao je moguću trudnoću Ine Rajzinger sa Lazarom Čolićem Zolom, te je naveo dokaze koji govore u prilog tome da je bivša zadrugarka sve izmislila, a onda su se uključili i drugi bivši zadrugari.

– Boki, da li si se čuo sa Zolom? Kakvo je tvoje mišljenje o situaciji sa Inom – uključila se gledateljka

– Nije se ona porodila. Ona je i sama rekla da se nije prodila. Kad se bude vratila iz Beča, vidjet ćemo šta je uradila. Ona se ne javlja, želio sam da se odazove, ali mi nikako nije odgovorila. Zola mi je sad napisao poruku, smije se svemu ovome. Pozdravljam ga sad – rekao je Bojan.

– Mislim da navijaš za Zolu i Miljanu, oni mi nisu nikakav par. Bebica nikad nije bio iz interesa sa njom, nego ju je stvarno volio – rekla je gledateljka.

– Meni je Miljana poslala šta joj je Bebica napisao – rekla je Žana.

Sve dok budeš slušala mamu i tatu, nećeš biti slobodna. Ne mislim na Sinišu ali na Mariju da. Tijana i Ana nisu poput tebe, ali ti si zatrovana glupostima koje ti Marija servira – napisao je Bebica, a pročitala Ana u programu, piše Srbija danas.

Detaljnije u prilogu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh